Een goed doordacht tuin- of landschapontwerp brengt uw omgeving tot leven. Tegenwoordig wordt een tuin steeds belangrijker als leefomgeving van uw huis of kantoor. Daarom is het van belang dat een nieuwe tuin aansluit bij zowel de stijl, sfeer en uitstraling van uw omgeving als ook bij uw persoonlijke wensen.

Naar aanleiding van uw aanvraag treden wij graag met u in gesprek om uw wensen en ideeën te inventariseren. Uiteraard is dit eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Aan de hand van dit gesprek wordt een ontwerp gemaakt en zonodig aangevuld met detailtekeningen. Hierbij wordt zo mogelijk gebruik gemaakt van moderne technieken om een en ander duidelijk weer te geven. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, maar ook met de vele aspecten die bij de aanleg van een tuin of landschap komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan licht en water, loop- en zichtlijnen, de omgeving, het gebruik, de mate van onderhoud en nog veel meer. Ook samenwerking met een extern ontwerpbureau behoort tot de mogelijkheden.

Niet alleen voor een geheel nieuw ontwerp komen wij bij u. Ook als u vragen heeft met betrekking tot uw tuin of landschap voorzien wij u graag van advies. Of dit nu gaat om een grote verandering of kleine aanpassingen, wij proberen u altijd van een praktische oplossing te voorzien.